Øjenlaseroperation

Øjenlaseroperation for alderssyn

Når de fleste taler om en øjenlaserbehandling eller en øjenlaseroperation, så er det nærmest blevet et begreb for enhver form for øjenbehandling. Men det er de færreste af disse øjenlaserbehandlinger, som vil kunne hjælpe dig af med dit alderssyn. De mest anvendte metoder til behandling af alderssyn er ved hjælp af øjenkirurgi (RLE), også kaldet linseoperationer, som svarer til metoden der bruges ved en operation for grå stær. En operationsmetode som man har foretaget i mere end 50 år.

Der findes dog ny udvikling, hvor der bruges en kombination af laser og linsekirurgi. Men også her er der tale om en linseoperation, hvor laseren blot gør kirurgens indledende arbejde ved at foretage det snit, hvor igennem din egen linse bliver fjernet og den nye kunstige linse bliver indsat. Erfarne dygtige øjenkirurger mener de kan foretage dette snit ligeså præcist som laseren.

En relativ ny metode "Laser Blended Vision", er en fuldstændig laserbehandling, og anvendes specielt mod alderssyn. Resultater fra brugen af denne metode viser, at den ikke har samme holdbarhed, og derfor oftest kun anbefales til patienter der rammes af alderssyn i en meget tidlig alder.

Du vil i menuen kunne finde mere detaljeret information omkring de forskellige metoder, ligesom en oversigt over hvilke klinikker som tilbyder den.

 

Ide og koncept udarbejdet af


Kjeld Bertelsen
Mørdrupvej 69
3060 Espergærde
Tlf: +45 4052 7610

Nyhedsmails

Vælg den nyhedsmail du ønsker at tilmelde dig.

Back to Top