5 gode råd om køb af briller og kontaktlinser

Råd og vejledning om køb af briller

Briller kan være dyre, og derfor er det vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du begiver dig ud for at købe dem. For hvad har du mest behov for – briller eller kontaktlinser? Og hvor meget er du villig til at betale for brillerne?

Her følger 5 gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, før du køber briller og kontaktlinser.
 

 

  • Overvej, om du har behov for enten briller eller kontaktlinser eller begge dele. Dyrker du fx meget sport, kan kontaktlinser være en god idé. Har du derimod meget skærmarbejde, kan du måske få mere ud af at vælge briller. Rådfør dig med en optiker om dit valg.
  • Undersøg og sammenlign priser og service flere steder på både briller og kontaktlinser, før du bestemmer dig. Husk at tjekke priser for både at eje og leje af briller samt priser for abonnement på kontaktlinser.
  • Bestem dig for, om du vil have briller eller kontaktlinser, før optikeren går i gang med at måle dit syn. Det er nemlig to forskellige målinger.
  • Læs aftalen grundigt igennem, før du indgår en lejeaftale eller tegner et abonnement.
  • Hvis du vil købe briller i et andet land eller via internettet, skal du være opmærksom på, at det kan være besværligt og langvarigt at få rettet fejl og mangler.

Ide og koncept udarbejdet af


Kjeld Bertelsen
Mørdrupvej 69
3060 Espergærde
Tlf: +45 4052 7610

Nyhedsmails

Vælg den nyhedsmail du ønsker at tilmelde dig.

Back to Top