Nye kontaktlinser med 3 zoner

Nyt kontaktlinse design giver ekstraordinært syn på nær, mellemliggende og fjern afstand

Bausch + Lomb, den førende globale eye sundhed selskab, annoncerede i dag indførelsen af PureVision ® 2 Multi-Focal (balafilcon A) synlighed tonet kontaktlinser for presbyopi, en månedlig silikone hydrogel multifokal kontaktlinse pakket i Borat bufferet saltvand. Featuring en næste generation 3-Zone Progressive ™ design, disse innovative linser er designet til at forbedre nær og mellemliggende syn samtidig fremragende afstand clarity1. Den nye PureVision2 for presbyopi linser giver klarhed hvor det tæller-i den virkelige verden.

"Innovation bag PureVision2 for presbyopi viser Bausch + Lombs forpligtelse til at hjælpe folk se bedre for at leve bedre. Vi ved, at konsekvent, sprøde, klare syn på alle afstande kan være en udfordring for mennesker med presbyopi. Disse nye objektiver vil give sammenhængen, om visning af en skærm på din mobiltelefon eller en skærm i biografen,"sagde Joseph Barr, OD, MS, vicedirektør for Medical anliggender, lægemidler, Vision pleje, Bausch + Lomb. "Vi er optimistiske, at kombinationen af en strømlinet pasform og en tilfreds patient vil gøre denne linse en favorit for øjet pleje professionelle."

Innovative linse design giver mulighed for en predictable2, quick fit for øjet pleje professionelle. I en nylig undersøgelse, mere end 95 procent af øjet pleje fagfolk enige om, at PureVision2 for presbyopi linser bidraget til at opretholde klare nær, mellemliggende og afstand vision i virkelige verden betingelser. Halvfems procent af øjet pleje fagfolk er enige om at PureVision2 for presbyopi linser er lettere at passe end andre multifokal kontakt lenses.

"PureVision2 for presbyopi tillader mig at passe mine patienter mere effektivt som er strømlinet, hvad kan være en tidskrævende proces," sagde Dr. Michael DePaolis, OD, FAAO. "Med PureVision2 for presbyopi linser jeg er købedygtig levere mine patienter med exceptionel klarhed hele dagen på forskellige afstande."

PureVision2 for presbyopi kontaktlinser er tilgængelige for udvidet bære op til 30 dage * og er den nyeste multifokal innovation skal føjes til Bausch + Lomb's PureVision ® 2 linje af kontaktlinser. Featuring multifokal linse teknologi licens fra Unilens Vision, Inc., er linsen designet til at levere klare, skarpe syn patienter efterspørgsel. Disse linser er nu tilgængelig i en bred vifte af parametre i USA, og vil blive indført i andre markeder overalt i 2013.

Om Bausch + Lomb
Bausch + Lomb, en Valeant Pharmaceuticals International, Inc. selskab, er en førende global eye sundhed organisation, der er udelukkende fokuseret på at beskytte, forbedre og genskabe folks syn. Vores kerneforretninger omfatter oftalmologiske pharmaceuticals, kontaktlinser og linse plejeprodukter, og oftalmologiske kirurgisk udstyr og instrumenter. Vi globalt udvikler, fremstiller og markedsfører en af de mest omfattende produktporteføljer i vores industri, som er tilgængelige i mere end 100 lande.
 

Ide og koncept udarbejdet af


Kjeld Bertelsen
Mørdrupvej 69
3060 Espergærde
Tlf: +45 4052 7610

Nyhedsmails

Vælg den nyhedsmail du ønsker at tilmelde dig.

Back to Top