Slip for læsebrillen med en app

GlassesOff Inc., som er et neurovidenskabligt teknologi selskab, annoncerede i dag den officielle lancering af sin innovative iPhone app GlassesOff ™. GlassesOff mobile app har til formål at fjerne afhængigheden af læsebriller for mennesker med en alder af 40, der oplever naturlige aldersbetingede forandringer i deres muligheder for at se skarpt på nært hold.
GlassesOff er rettet mod den store befolkning af mennesker, der oplever de uundgåelige naturlige aldersrelaterede forandringer i evnen til at læse, som normalt begynder i en alder af 40. Det anslås, at mere end en milliard mennesker på verdensplan og omkring 100 millioner alene i USA oplever sådanne alders-relaterede ændringer, og disse tal forventes at stige betydeligt frem til  2050.

GlassesOff app er resultatet af års avancerede videnskabelige forskning, hvilket resulterer i flere gennembrud inden for neuroscience. For at gennemføre programmet, behøver brugerne kun 12-15 minutter om dagen, tre gange om ugen, i omkring tre måneder. Programmet vil i første omgang være tilgængelig til iOS enheder (iPhone/iPad/iPod) og forventes at være tilgængelig for Android enheder begyndelsen af 2014.

Omfattende videnskabelige undersøgelser har påvist effekten af programmet GlassesOff. I en undersøgelse foretaget på University of California i Berkeley, har alle emner, der har afsluttet programmet GlassesOff kunnet læse standard avis skriftstørrelse uden brug af læsebriller, samtidig forbedres deres "øjnes alder" med et gennemsnit på 8,6 år. Resultaterne af denne undersøgelse blev offentliggjort i Natures videnskabelig publikation, Scientific Reports.

"Traditionelle løsninger til forbedring af læsning ved nær afstand er begrænset til optisk korrektioner som briller, kontaktlinser og øjenkirurgi. Men det menneskelige syns ydeevne forringes i virkeligheden af to faktorer: kvaliteten af et billede, opfattet af øjet og hjernens evne til at behandle og fortolke sådanne billeder, "siger Nimrod Madar, administrerende direktør i GlassesOff Inc.
Mr. Madar fortsætter, "Glassesoff's innovative løsning er designet til at forbedre læsning ved at forbedre billedbehandlingsfunktionen af den visuelle cortex, demonstreret ved det fantastiske potentiale i den menneskelige hjerne. Vi har lavet denne app, fordi vi ønskede at give mennesker, der oplevede naturlige aldersrelaterede forandringer ved læsning, evne til at tage kontrol over deres syn og forbedre deres livskvalitet. Vores personlige app tilpasses konstant efter brugernes fremskridt, med det ultimative mål at befri dem for afhængighed af forstørrelsesglas og læsebriller."

GlassesOff app er gratis at downloade fra App Store og giver brugeradgang til en synsevaluering og den første del af programmet GlassesOff. Efter at have benyttet GlassesOff app i ca. to uger, får brugere mulighed for at abonnere på den fulde version, som omfatter yderligere avancerede elementer, for USD 59.99. Dog under lanceringen, vil abonnement blive tilbudt til en speciel pris på kun USD 9.99.

For yderligere information besøg www.glassesoff.com

Ide og koncept udarbejdet af


Kjeld Bertelsen
Mørdrupvej 69
3060 Espergærde
Tlf: +45 4052 7610

Nyhedsmails

Vælg den nyhedsmail du ønsker at tilmelde dig.

Back to Top