Formålet med en presbyopi blog

Håndtegning af øje

Velkommen til presbyopi bloggen!

Ordet presbyopi kommer fra det græske ord presbys (πρέσβυς), hvilket betyder "gamle mand" eller "ældste", og det antikke græske ord ops (ὤψ), hvilket betyder "øjet". Det bliver så medicinsk anvendt som en definition og diagnose for alderssyn, også kaldet gammelmandssyn.

Formålet med denne blog og hjemmeside er at udbrede kendskabet til alderssyn og hvilke muligheder der er for behandling, lige fra øjenmuskel træning, læsebrille, øjenlaser, hornhinde indlæg til linseoperationer. Da vi alle bliver ramt af alderssyn når vi når alderen på ca. 45 år og frem, uanset køn, får denne tilstand betydning for alle mennesker. I betragtning af at den gennemsnitlige levealder er stigende, så bliver der altså flere og flere, som får brug for enten en behandling for at slippe helt af med alderssyn, eller hjælpemidler som gør hverdagen lettere.

Det er den optiske branche naturligvis helt klar over, og derfor bruges der meget store ressourcer på udvikling af nye og alternative behandlingsmetoder. Her på bloggen vil du kunne følge med i udviklingen, da vi vil publicere alle nye tiltag der vil kunne afhjælpe aldersrelateret syn og aldersbetingede øjensygdomme. Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail, og få automatisk besked via mail, når der er nyt på bloggen. 

 

Ide og koncept udarbejdet af


Kjeld Bertelsen
Mørdrupvej 69
3060 Espergærde
Tlf: +45 4052 7610

Nyhedsmails

Vælg den nyhedsmail du ønsker at tilmelde dig.

Back to Top