Niels Vesti Nielsen

Privat øjenklinik - Charlottenlund - Gentofte - København

”Et godt syn er en vigtig del af din livskvalitet. At kunne se giver uafhængighed og frihed til at gøre netop det, man har lyst til. Livet er fuldt af farver og kontraster. Først når vores syn bliver dårligere, indser vi, hvor vigtig det er i vores dagligdag, at vi ser godt.”

På Jægersborg Allé 14 i Charlottenlund, har Øjenlæge Niels Vesti Nielsen siden 1991 drevet øjenklinik, med specialer indenfor behandling og undersøgelse af en lang række øjensygdomme som grå stær, alderssyn, grøn stær, AMD, nethinde og glaslegeme sygdomme.

Via sit mangeårige internationale samarbejde med førende øjenlæger og mere end 16.000 operationer bag sig, har Niels Vesti Nielsen opbygget stor erfaring i både tidligere nævnte øjensygdomme, men også i behandling og operationer med de nye multifokale linser, som kan gøre dig helt fri for briller og kontaktlinser, selv efter en grå stær operation.

Niels Vesti Nielsen foretager selv din forundersøgelse, for at kunne give dig præcis den information du har brug for i forhold til dine synskrav, synsbehov og øvrige livsstil, ligesom du vil blive informeret omkring de risici der kan opstå.  Nogen har faktisk valgt at kalde de nye linser for ”livsstilslinser”, fordi det er vigtigt at den rigtige linsetype bliver valgt til hver enkelt person, for at opnå den optimale livskvalitet, som er det overordnede formål.

Klinikken anvender linser fra alle de kendte producenter som Zeiss, Alcon, PhysIOL, og med Niels Vesti Nielsens store erfaring og kendskab, får du tryghed for at den helt rigtige linse bliver valgt til dig.

”For mig som øjenlæge er det ekstremt vigtigt at fremhæve som min grundholdning til en øjenoperation: DET ER IKKE BLOT ET ØJE, SOM SKAL OPERERES, MEN ET MENNESKE MED EN SJÆL BAG ØJNENE.
Således en ny udfordring med stor respekt for det enkelte individ, som trænger til operation og dette ikke på samlebånd!” siger Niels Vesti Nielsen.

Klinikken foretager behandlinger og undesøgelser for følgende:

Klinikken har aftale med DANSKE REGIONER om det frie sygehusvalg af operationer for Grå Stær.

Postnr.: 
2920
By: 
Charlottenlund
Jægersborg Allé 14

Ide og koncept udarbejdet af


Kjeld Bertelsen
Mørdrupvej 69
3060 Espergærde
Tlf: +45 4052 7610

Nyhedsmails

Vælg den nyhedsmail du ønsker at tilmelde dig.

Back to Top